sobota 16. listopadu 2013

Čtěte zmrdi!

Zdravím,tady zmrd Kvakmi,vítám vás na našem zmrdskym blogu.
Chci si vás hned znepřátelit mojí rádoby kritikou zmrdský kapely..hmmm,tak třeba stará zmrdská Metallica :--)
Tak tahle partička zmrdů mi zkurvila život asi po dvanácti letech mýho zmrdskýho života,tím,že když jsem Metlu poprvé slyšel,musel jsem si hnedka stáhnout,ehm,chci říct zakoupit všechny zmrdský alba.
Během jednoho zasranýho dne jsem slyšel všechny ty zmrdsongy od Seek and destroyzmrd až po The Unforgivenzmrd III. a řikám kurva do prdele,že ten,kdo tvrdí,že Metallica je zmrdská sračka,tak je sám zmrd,protože z týhle kapely se mi tak postavilo péro,že bych zmrdal všechny ženský v Africký pralesní vesnici.
Jsou tu zmrdi jako já a pak taky hejtzmrdi,kteří si,když už je nebaví masturbace u krátkometrážního asijskýho porna,řeknou,že půjdou na nějakou fuckbookovou,metalovou stránečQu,najdou si tam nějakej zmrdobrázek s Metalikou a pěkně to tam hejtují a když jim někdo dá lajčíQ,tak si z toho hnedka musej jít vyhonit pindíka..nebo pipinku.
Nejradši mám hejtíQy typu, ‘‘Džejmz Hetfílt fagt vůbec neumí spívat‘‘,nebo že ‘‘Larz Ulrych bubnuje jako šestiletá holka‘‘. Hmm,jak jsem si všiml,úplně jsem odbočil od ‘‘kritiky‘‘ :--( Nevadí :--D
Ooops,teď jsem si vzpomněl,že se hádam s nějakym zmrdem na fuckbooku zrovna na tohle téma,no nic,zatím se s váma loučím :--*
Mějte se zmrdsky,AwojíčeQ

Žádné komentáře:

Okomentovat